mandag 23. februar 2009

Her bor vi i Tulum



Stranden i Tulum, Mexico


Deilig og varmt på stranden idag, rundt 30 graderB-) Sanden er som silke og bare se på havet bak meg...

Tulum


Hei, her er jeg og Tor Christan:) Vi har vært og sett Mayaruiner idag.




søndag 22. februar 2009

Hei, er i Mexico men maa bare fortelle litt til om Viñales.

Viñales var fantastisk. Et fantastisk landskap, frodige bergformasjoner som saa ut som sukkertopper. Kalksteinsfjell med frodig veggetasjon, jorden var helt roed, og masse mais aakere, og tobacoplantasjer.

Tok en ridetur i disse fantastisek omgivelsene. Vi var en gruppe paa ca aatte. Jeg hadde en hest som tydelig vis likte aa vaere sjefen i gruppa, saa ved start avvanserte han hele tiden, men det var ikke populaert blant de andre hestene. Det endet med at en av hestene bet meg i laaret i det vi passerte en hest. Saa naa sitter jeg igjen med et blaa/roedt merke etter munnen av en hest paa laaret. Bortsett bra dette var turen utrolig flott:-) Det er vel typisk meg at slike ting skjer akkurat meg......

Reiste 19 feb til Mexico. Det ble en stor overgang fra 1950- tallet til 2009. Vi er paa Yucatan halvoeya og her er det fult av broutende AMERIKANERE. Paa Oeya Isla Muheres rett uten for Cancun, fine strender, men kunne vaert foruten disse amerikanerne. Saa to netter der holdt i massevis.

Turen har naa gaatt videre til Tulum. Dette er et paradis for seg selv. Strendene er av hvit fin sand (silke sand), med masse palmer og strender saa langt oeet kan se:-)))

Natt til i dag sov vi i en bungalow, med strand og havet rett paa utsiden bungalowen. Det suser i palmene. Jeg maatte sto opp tidlig for aa faa med meg soloppgangen. Den var helt fantastisk flott. Det var bare aa stikke hode utenfor doeren.

Det er godt og varmt her rundt 30 i vannet og paa land. Koser meg masse.........

Hasta Luego.....